Boeken

Dutch Venture Publishing Street Team

Sinds oktober 2020 ben ik onderdeel van het Dutch Venture Publishing Street Team. Ik recenseer regelmatig boeken van de uitgeverij en doe mee aan blogtours. Zo las ik Wintervlam (een magisch sprookje) en Supernerd (een aanrader voor iedere nerd) en deed ik mee aan de blogtour van Over wezenloze zielen en Tegen elke prijs. Ik kan me goed vinden in de missie van de uitgeverij (de kleine auteur uit eigen land en buitenland een podium bieden) en ben positief verrast door de mooie boeken die ik heb mogen lezen. Ongetwijfeld gaan er meer volgen!

Stemacteur bij Godijn Publishing

In mei 2020 sprak ik mijn eerste luisterboek in voor Godijn Publishing. Inmiddels heb ik drie titels op mijn naam staan. Hier kun je een fragment luisteren uit Jagerskind.

  • Jagerskind, Carla Scheepstra (klik hier om naar de webshop te gaan)
  • Doodgewoon, Carla Scheepstra (klik hier om naar de webshop te gaan)
  • Vergiskind, Lammy Vriesinga (klik hier om naar de webshop te gaan)

Recensent bij Chicklit.nl

In 2019-2020 was ik recensent voor Chicklit.nl. Benieuwd naar mijn recensies? Die kun je hier vinden.

“Geen ander medium dan het boek kan zulke sterke gevoelens oproepen, en de wereld om je heen omtoveren tot het decor van hetgeen je leest.”

Tommy Wieringa
Totdat het voorbij is

“It’s like everyone tells a story about themselves inside their own head. Always. All the time. That story makes you what you are. We build ourselves out of that story.”

Patrick Rothfuss
The Name of the Wind

I lay on the bed and lost myself in the stories. I liked that. Books were safer than other people anyway.

Neil Gaiman
The Ocean at the End of the Lane