lijstjes, persoonlijk, winactie

Happy 26! (26 feitjes over mij + WINACTIE)

Hiep hiep hoera! Vorige maand was mijn blog jarig en vandaag is het mijn beurt. Het wordt mijn tweede coronaverjaardag. Best gek, vind ik. Vorig jaar had ik voor het eerst mijn verjaardagsfeest op tijd gepland en waren zelfs de uitnodigingen voor mijn high tea al de deur uit. Ik had niet kunnen bedenken dat die high tea er nu, een jaar later, nog steeds niet van zou zijn gekomen.

Niet getreurd! Ik maak er alsnog een klein feestje van. Met 26 feitjes over mij (Zon en Maan was hiervoor mijn inspiratiebron) én een winactie.

26 feitjes over mij

 1. Ik kan niet fluiten.
 2. Het liefst eet ik de hele dag volkoren beschuit van Bolletje met roomboter en Venz kwinkslag.
 3. Ik koop graag sieraden, maar draag ze nooit. Toen ik een keer wel een ring om had vroegen mijn derdeklassers of ik ten huwelijk was gevraagd.
 4. Chocolade + rozijnen = de beste combinatie ooit. Voor de leerlingen die dit lezen: ik ben omkoopbaar met de gele reep van Tony Chocolonely of die veel te dure van L’Atelier met rozijnen, amandelen en hazelnoten.
 5. Ik heb pukkels én grijze haren en dat vind ik echt oneerlijk. Puberteit óf bejaard, pick one!
 6. Ik ben ontzettend burgerlijk en daar ben ik trots op. Net zoals Judith en Bas houd ik van bastognekoeken en thee. Ik word blij van mijn nieuwe droger en van een doos wasmiddel met Zwitsalgeur. Burgerlijkheid ten top? Viben op de jingle van een prullenbak. (Deze!)
 7. Telkens als ik op school in het trappenhuis loop wil ik heel hard zingen, want het galmt er zo mooi.
 8. Ik ben niet echt een gamer, maar ik kijk wel vaak mee als mijn vriend speelt (Skyrim, Assassin’s Creed Black Flag, Borderlands). Samen hebben we Divinity: Original Sin gespeeld. Zelf ben ik een tijdje verslaafd geweest aan Stardew Valley.
 9. Vroeger was ik lid van een Harry Potter-forum, waar ik fanfiction schreef.
 10. Ik heb op musicalles, turnen, rhönradturnen en snorkelen gezeten. Ik heb ook ooit een kennismakingsles cheerleading gedaan en dat vond ik geweldig.
 1. Ik ben piraat geweest in Drievliet. Tijdens Halloween liep ik als vampier en vogelverschrikker rond in het spookhuis.
 2. Daarover gesproken: ik word heel blij van spookhuizen, zolang ze niet te eng zijn. Jefferson Manor (Walibi Fright Nights) vind ik fantastisch.
 3. In dezelfde categorie: escape rooms!
 4. Horrorfilms vind ik daarentegen verschrikkelijk.
 5. Ik houd van pretparken in het algemeen, trouwens. Je waant je in een compleet andere wereld en dat is heerlijk. Achtbanen en (veel te dure) churros, wat wil je nog meer?
 6. Ik heb soms last van het oplichterssyndroom. Er komt een moment waarop men zal ontdekken dat ik nog steeds geen band kan plakken en niet kan onthouden wat de beste manier is om een ui te snijden, en dan moet ik mijn volwassenendiploma weer inleveren.
 7. Eén van mijn voortanden is nep. Nou ja, half. De onderkant is eraf gebroken toen ik tikkertje speelde en tegen een lantaarnpaal liep.
 1. De menselijke geest vind ik eindeloos fascinerend. Misschien moet ik toch nog eens psychologie studeren.
 2. Ik zing graag sea shanties.
 3. Ik ben niet gelovig, maar als ik een religie zou moeten kiezen wordt het boeddhisme of hekserij.
 4. Ik houd van horoscopen en vind de werking van kristallen superinteressant. Ik geloof er niet in, maar lees er wel graag over.
 5. Op de basisschool heb ik websites gemaakt over De Sims, Winx Club en Het huis Anubis.
 6. Het is inmiddels een running joke geworden dat ik na elke auditie gecast wordt als slet, want dat is toevallig drie keer achter elkaar gebeurd.
 7. Ik zou stiekem nog steeds graag een Disneyprinses willen zijn. Vroeger was mijn favoriet Ariel, daarna Belle. Sinds de live action remake ben ik groot fan van Cinderella.
 8. Ik heb meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen rhönradturnen. Tijdens mijn oefening viel ik uit het rad.
 9. Ik heb een gestoorde kat. Behalve dat ze niet houdt van dozen, is ze belachelijk kieskeurig. Ze zou het liefst de hele dag gyros eten van de Griek.

Win een taart!

Wie jarig is trakteert! Wil jij een taart winnen?

 • Laat dan een reactie achter op deze blogpost met een leuke vraag aan mij om te beantwoorden (ook een idee dat ik heb overgenomen van Zon en Maan). Over mij, mijn blog, mijn kat, boeken, D&D – verzin het maar!
 • Doe dit uiterlijk zondag 25 april.
 • Delen op social media hoeft niet, maar mag altijd!
Getagd , , , ,

Over Kirsten

Kirsten | Kers | docent | classica | scare actor | bookdragon | amateur-musicalactrice | schakelbrommerrijder | chocoladeliefhebber | Dungeons and Dragons-nerd | kattenmens | fan van lijstjes | controlfreak |
Bekijk alle berichten van Kirsten →

6 gedachten over “Happy 26! (26 feitjes over mij + WINACTIE)

 1. Hee! Nogmaals van harte gefeliciteerd🥳 Voor taart doe ik alles en het lijkt me gezellig om die samen met jou op te eten 😉
  Mijn vraag aan jou gaat over muziek: Wat is het beste nummer ooit gemaakt en waarom?
  Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!
  Liefs,
  Anouk

  1. Dit is zo’n moeilijke vraag! Ik ga niet voor één nummer, maar meteen voor een hele musical. Die is doorgecomponeerd, dus dat mag, vind ik ;). Ik vind de muziek van Hamilton fantastisch! Vandaag is mijn favoriet Satisfied, omdat het nummer een compleet verhaal vertelt. Morgen kan dat zo weer anders zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *