winactie

WINACTIE: win een boekenbox met drie boeken én goodies!

De eerste maand van 2021 is bijna achter de rug en wát een maand is het geweest. Lesgeven op afstand: check. Avondklok: check. Rellen: check. En als klap op de vuurpijl heeft de cv-ketel het afgelopen donderdag opgegeven. Na de koudste nacht in twee jaar – wat een timing – is het veertien graden in huis en zit ik met een muts op en een hoop dekens op de bank.

Hoog tijd om een beetje positiviteit te verspreiden!

Wat is er leuker dan boeken? Precies, gratis boeken! En wat is er nou nog leuker dan gratis boeken? Juist, gratis boeken in een boekenbox mét goodies!

Ik ben zelf groot fan van boekenboxen. In augustus unboxte ik voor het eerst een boekenbox van AnderWereld. Op dat moment besloot ik: ik wil ook een keer een boekenbox samenstellen!

Zo gezegd, zo gedaan. Ik plukte een aantal mooie boeken uit mijn boekenkast en ging op jacht naar leuke goodies. Inmiddels is de box af en… jij kunt hem winnen!

Wat kun je winnen?

 • Drie boeken in drie verschillende genres. Het zijn recensie-exemplaren: zo goed als nieuw, slechts één keer door mij gelezen;
 • Een aantal vrolijke versnaperingen;
 • Boekige goodies voor de echte bibliofiel.

Hoe kun je winnen?

 • Laat onder deze post een reactie achter met daarin het antwoord op de vraag: wat doe jij om positief te blijven in deze koude en vreemde tijden?

Je kunt reageren tot en met zondag 7 februari. Daarna kies ik een winnaar.

May the odds be ever in your favor ;).

Getagd , , , ,

Over Kirsten

Kirsten | Kers | docent | classica | scare actor | bookdragon | amateur-musicalactrice | schakelbrommerrijder | chocoladeliefhebber | Dungeons and Dragons-nerd | kattenmens | fan van lijstjes | controlfreak |
Bekijk alle berichten van Kirsten →

53 gedachten over “WINACTIE: win een boekenbox met drie boeken én goodies!

 1. Hoi Kirsten!
  Wat tof dat je een boekenbox hebt samengesteld!
  Positief blijven in deze tijden is heel ingewikkeld. Als ik denk aan alle theaterproducties die een jaar opgeschoven zijn word ik alleen maar een beetje wanhopig. Dus ik probeer iedere dag kleine doelen voor mezelf te stellen. Dus: vandaag wil ik sowieso een stukje wandelen, koken en een hoofdstuk lezen van een leesboek. Dat maakt dat ik veel makkelijker een dag doorkom en dus positiever kijk naar iedere dag (en dan denk ik dus niet meer aan dat t zo lang duurt) 🙂

 2. Ik ga de tuin in, al is ’t alleen maar om te vegen,
  Ik lees boeken, tijdschriften, al is ’t alleen maar om even van de wereld te zijn,
  Ik schrijf mijn logboek vol, al is ’t alleen maar om alles op een rijtje te krijgen,
  Ik voer mijn schapen en loop met mijn honden, als is ’t alleen maar om mij verbonden te voelen.

  Leuk idee Kirsten! Groetjes, Josine

 3. Wat een leuke actie. Ik hoop dat de cv inmiddels gefixt is 🙈

  Positieve in deze tijd: heel veel knuffelen met mijn dochter! Ondanks dat ik de afgelopen maanden totaal geen me-time heb gehad ga ik dit toch enorm missen als ze dadelijk weer naar school is.

 4. Oh jee wat heb jij een pech gehad!

  Om positief te blijven moet ik vooral erop letten dat ik mezelf niet vergeet en dus af en toe me-time opeisen. Dat kan variëren van strijken met een favoriete serie of luisterboek op de achtergrond, een heet bad, tot een dag gewoon de hele dag op de bank hangen voor de tv met allerlei lekkers 😉 maar elke dag op tijd naar bed gaan en zonder andere prikkels even lezen werkt de laatste tijd gelukkig ook al heel goed 😊

 5. Ik doe kleine dingen voor mensen via mijn hobby’s zo bak ik graag brood en koekjes en haak ik knuffels. Dus door familie en vrienden te verrassen met lekkere broodjes of koekjes of door kleine knuffeltjes voor de kinderen te maken. Hun plezier hierin geeft mij een goed gevoel. Verder lees ik graag een fantasy of feelgood boek om even aan de realiteit “te ontsnappen”

  Leuk idee dit

 6. Oeh wat leuk! Ik ben fan van boekboxen al laat het budget het niet altijd toe, wanneer het lukt bestel ze. Dus hoe ontzettend leuk is het om er een te kunnen winnen!!! Tijdens deze lastige tijden doe ik veel aan selfcare, lekker in bad, uitslapen, mooi aankleden, lekker koken, vroeg naar bed met een boek, appen/bellen met een vriendin. Helaas kan ik door de kou niet zo makkelijk naar buiten met mijn reumalijf maar als het straks weer warmer is ga ik lekker wandelen of met mijn boek en katten het balkon op om buiten te lezen.

 7. Ik plaats iedere dag op Facebook een lijstje met lichtpuntjes. Dat wat wel mooi was vandaag of goed ging. Vaak kleine simpele dingen omdat de wereld door corona ook erg klein is voortaan.
  Zo lukt het me positief te blijven en niet in een depressie te raken. Iets waar ik erg gevoelig voor ben en nu alles waar je normaal naar toeleeft niet plaats vind is dit mijn manier om positief te proberen te blijven.
  En een boekenbox winnen zou ook weer een tof lichtpuntje zijn.

 8. Wat een ontzettend lieve actie ten eerste.
  Maar wat ik doe om positief te blijven is genieten van de kleine dingen. Ook voor mij als weer iets gelukt is of als deze dag ik beter in mijn energie zit(zit al bijna jaar thuis met burnout)
  Ik geniet ook van de mooie dingen die anderen maken of meemaken. Welke boeken iemand leest of wat voor haakwerkje ze hebben gemaakt. Vandaag zelf mijn buurvrouw blij gemaakt met een lekkere warme muts die ik voor haar gehaakt heb. Anderen zien genieten geeft mij weer positieve energie

 9. Hallo Kirsten

  Als eerst wat een ontzettend gaaf idee van je.
  Ik waag als boekengek zeker een kansje om te winnen.

  Ik loop al erg lang met een depressie en positief blijven lukt dus niet altijd.
  Doordat ik ruim 2 jaar met rugklachten thuis zit en bijna nix meer kan en door een moeilijk verleden.
  Maar ondanks deze dingen probeer ik juist te kijken naar wat ik heb. Een lieve vriend en een zoon waar ik veel van houd. Ook probeer ik te kijken naar wat ik wel kan ipv wat ik niet meer kan. Probeer te genieten van de kleine dingen om je heen, een goed boek, een lekker bord eten , iemand die zegt dat die van je houd. Een korte wandeling en persoonlijke overwinningen
  Zo probeer ik toch ondanks alles positief te zijn zodat ik mij ook beter ga voelen.

 10. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee.
  Tijdens deze pandemie blijf ik positief door het rode kruis te helpen met mensen vanaf de telefoon te ondersteunen in deze tijd. Daarnaast lees ik veel en probeer ik via social media menaen te stimuleren om te blijven lezen en de boekhandel te ondersteunen. En om dit vol te houden ben ik gaan bakken. Elke week een lekkere cake, eierkoeken of andere koekjes

 11. Wat een geweldig idee! Om positief te blijven mijd ik kranten en berichten op tv over COVID-19. Ik probeer zo goed mogelijk mijn werk te doen vanuit huis en positieve contacten te onderhouden met collega’s en vrienden. Daarnaast wandel ik door de natuur in de buurt en lees in een boek voor afleiding. Dit werkt tot nu toe goed.

 12. Hey wat ontzettend leuk!
  Ik moet in deze tijden minder werken, omdat ik een contactberoep heb. Alleen medisch noodzakelijke behandelingen zijn toegestaan. Dus veel vrije tijd.
  Ik heb het geocachen weer opgepakt, ik wandel veel, heb een berg boeken liggen natuurlijk..
  En ik heb een step gekocht! Een kickbike waarmee ik wat verder kan dan met een wandeling. Want om nu het meer in de duiken, daar is het toch wat te koud voor!

  Groetjes
  Telenn

 13. Wat een superleuk idee! Ik merk dat ik veel probeer om te denken, tegenover elk negatief ding iets positiefs probeer te zetten. Thuis werken en tegelijk les geven aan drie kids is een uitdaging, maar ik weet veel meer waar ze mee bezig zijn. Cliënten minder thuis kunnen bezoeken is vervelend, maar ik kan wel lekker met ze wandelen. Daarnaast bewust genieten van kleine dingen en die juist eens op 1 zetten! Zoals vanavond met een spannend boek voor de haard of de beginselen van narcissen en krokusjes die ik vanmiddag zag, heerlijk 🙂

 14. Hoi Kirsten,

  Wat een super lieve actie!!
  Ik blijf positief door de mooie dingen te zien die er van deze lockdown komen. Zoals veel tijd met mijn kinderen doorbrengen en ook met mijn man:)
  We verspreiden zelf positiviteit door in de wijk af en toe wat van mijn zelfgemaakte sieraden te leggen als cadeautjes. Daar worden we zelf ook blij van.
  We komen vaker toe aan van die ‘dat moet nog eens’ dingen.
  Er komt veel creativiteit los in deze tijd merk ik. Dat vind ik echt prachtig om te zien.

  Liefs Roos.

 15. Hier begonnen met een minibieb opzetten. Lekker bezig met iets anders dan het c woord. Lekker met het gezin een kastje scheuren schilderen en een naam bedenken voor onze mini bieb. Het is Huplies Kleine Stern gewoorden. n.a.v onze straat naam sternstraat. Huppies staat voor onze achternaam Hupkes.
  Nu boeken uitzoeken die in de minibieb kunnen en reclame maken. Wat zouden deze boeken dus super welkom zijn en een mooi cadeau voor pnze minibieb die wij openen op 12-02-2021.

 16. Wat een positieve actie!
  Ik probeer de moed erin te houden door voor ogen te houden om mijn werk waar ik het voor doe, ik werk in de zorg. We wandelen als gezin meer dan ooit en dat brengt verrassende ontdekkingen en gesprekken over elkaar met elkaar.
  Thuis fröbel ik het liefst met miniaturen (lukt totaal niet..aanhouder wint) en.lees meer fantasy dan ooit. Even ontsnappen.
  Groetjes Debby

 17. Hey hey,

  Super leuke actie!! Dat maakt mij alleen al heel blij.
  Ik blijf positief in deze tijden door happy te zijn. Zolang mijn familie en vrienden gezond zijn ben ik positief. Er is al genoeg negativiteit op de wereld meer kunnen we ook niet gebruiken! Positief denken is een eerste stap naar happiness.
  & Ik heb m’n vriendje leren kennen in deze tijden wat ook nogal alles bijzonder en leuk maakt. Door Covid hebben we eigenlijk meer tijd samen dan straks dit allemaal weer voorbij is. En ik heb het nu wel ff graag onze tijd samen ^^

  #staysafe <3

 18. Wat leuk! Ik doe graag mee! Ik heb gelukkig twee lieve en knotsgekke katten die me erg helpen en waardoor ik niet helemaal alleen ben. Ook heb ik een heleboel knutselspullen en een aantal boeken gekocht zodat ik veel verschillende dingen kan doen die ik leuk vind. Contact houden met mensen en af en toe samen eten met een vriend van me.

  Door mijn autisme zijn er ook een aantal dingen die ik wel fijn vind aan Corona. Zo hoef ik mensen niet meer verplicht aan te raken (hand schudden) als ik ze ontmoet, 3 zoenen hoef te geven, dicht bij mensen zitten op een verjaardag waar er in een kring wordt gezeten en mensen komen niet meer, naar mijn gevoel, te dicht bij… voor mij is het lang niet allemaal negatief dus. Maar een heleboel (zoals thuis werken, niet echt met vrienden kunnen afspreken, terrasjes, winkelen, naar de kapper gaan etc etc) vind ik ook echt heel erg naar 🙁

 19. Wat een onwijs leuke actie.
  Ik probeer zoveel mogelijk tijd met mijn familie thuis door te brengen in deze rare donkere tijd. Ben heel druk bezig met mijn studie waardoor het soms er bij in schiet en Corona werkt soms ook niet mee waardoor je familie niet zo vaak ziet als ik zou willen. Samen lekker een spelletje spelen met een lekkere kop thee of samen een boek lezen op de bank onder een dekentje vind ik heerlijk.

 20. Wat een toffe actie is dit.
  Wat ik doe om positief te blijven is natuurlijk lezen. Maar ook wandelen met onze lieve hond. Dan zie ik al het mooie dat buiten is. Soms vind je de mooiste dingen in kleine dingen. Als mijn dochter een opdracht goed uitvoert of een computer spelletje gaat goed.
  Op die manier blijf ik wel positief

 21. Wat een super lieve actie! Ik ben vorig jaar maart met een burn out thuis komen te zitten en sindsdien race ik door mijn boekenkast heen. Naar lezen en zingen heb ik mezelf voorgenomen om vanaf morgen, 1 februari, een klein boekje te maken en hier elke dag een lichtpuntje in op te schrijven. Dat kan zoiets simpels zijn als meedoen aan de pilates les maar ook een rondje lopen, een mooie maanfoto of een kleine overwinning op mezelf. Zo hoop ik de positieviteit zichtbaarder te maken voor mezelf op de donkere en zwaardere momenten ❤❤❤
  Liefs Lieke

 22. Ik doe leuke dingen met mijn gezin. Ik geniet daarbij intens van mijn drie kinderen en speel spellen met hun. En als ze slapen lees ik een leuk boek om alsnog ergens heen te kunnen of kijk ik een leuke film.

 23. Supergave actie, om positief te blijven lees ik graag boeken en ga ik wandelen.
  Ik woon sinds een maand weer alleen en het is wel erg wennen, als ik me alleen voel probeer ik de kleine dingen meer te waarderen..

 24. Hoi Kirsten.
  Ten eerste, wat een gave actie heb je opgezet! Echt super dat je dit een ander gunt.
  Ik heb gelukkig een heel lief en leuk kereltje in huis. Hij houdt me wel positief met zijn gekke uitingen, klein clowntje van me. Maar eerlijk gezegd ben ik van mezelf al een redelijk positief ingesteld iemand.
  Ken je The Secret? Deze heb ik gelezen en langzaam aan verandert mijn denkwijze en mijn leven in positieve zin.
  En natuurlijk heb ik ook donkere momenten of dagen er tussen zitten, maar dan hou ik me bezig met de mini-bieb, die ik mag beheren van een lokale stichting, of ik ga met mijn zoontje bordspellen doen of lekker een wandeling buiten in de natuur maken. We hebben 3 konijntjes binnenshuis en daar ben ik ook graag mee bezig. Plus ik hou van creatief bezig zijn en bij mij houdt het in, of verder gaan met het schrijven van mijn aankomende boek of lekker knutselen (volgend project is het maken van een barbiehuis van dozen/karton inclusief zelfgemaakte meubels etc voor de dochter van een vriendin van me).
  En daarnaast hou ik wel van die donkere dagen…kun je zo lekker knus op de bank kruipen onder een dekentje met warm drinken erbij en overal de kaarsjes aan.
  Ook deze periode heeft zijn lichte momentjes.

 25. Wat en geweldig lieve actie van je! 😻
  Het is bij tijd en wijle bepaald lastig om positief te blijven, vooral als online lesgeven weer eens te veel van mij vergt. Een fijn gesprek kan dan helpen om weer perspectief te krijgen. Een wandeling doet ook wonderen, vooral in de natuur.
  Een ding die ik heel bewust ben gaan doen, niet alleen om zelf positief te blijven maar ook om wat positiviteit te verspreiden, is mensen groeten als ik wandel. Ik woon in Amsterdam, dus veel mensen kijken best raar op, maar juist daarom denk ik dat het werkt.

 26. Wat een leuke winactie!
  Wat ik doe om positief te blijven in deze koude en vreemde tijden? Nou met name mijn hart vullen met geven. Afgelopen 29 januari zijn de statuten voor de stichting waarvan ik mede oprichter ben, goedgekeurd door de notaris. Dit betekent dat we hopelijk heel snel aan de slag kunnen om diertjes te helpen in onze dierenopvang! Als ik het daar niet warm van krijg…

 27. Wat een superleuke actie…
  In deze tijden verlies ik mezelf heel graag in een goed verhaal. Ook ben ik veel bezig met een katje van mijn allerbeste vriend. Dat katje is verwilderd gevonden en was heel angstig… nu komt hij heel graag voor een knuffel en wat aandacht bij mij.
  Ik vind het niet zo moeilijk om positief te blijven in deze tijden, want ik heb een handjevol hele lieve vrienden… ik zie het positieve in alles en iedereen.

 28. Positief blijven, okay een pittige in deze, maar he je kent me. Altijd volle kracht vooruit. Ik klim ophoog, de laatste trede op, klap mijn twee schermen open en log in. Zelf voor tijd verschijnen de eerste leuke hoofden van jouw mentorkinderen op mijn scherm. Hele verhalen over opgehaalde hondjes, tranen over het afbranden van hun geliefde Plaswijck, verontwaardiging, schrijven in hun dagboeken. En dan opdat moment weet ik weer waarom ik zo graag docent ben…. omdat wij, ook achter het scherm het verschil maken ….
  Ik vergeet de tijd, vergeet mijn zolderkamer, fijn samen zijn.

 29. Leuke actie! Ik doe graag mee
  Ik vind het heerlijk om te wandelen op de hei. En lekker veel te lezen natuurlijk! En ook extra van de kids genieten, nu ze zoveel thuis zijn.

  Groetjes Corina

 30. Ik kijk nauwelijks meer nieuws, merkte dat ik daar echt negatief van werd. Heb alle nieuwssites van fb afgegooid en leef in mijn bubbel. Vaak lekker met een boek in een lekkere stoel in mijn eigen wereld.

  Als ik niet werk of aan het lezen ben dan ben ik creatief bezig of kijk ik een film.

  Op dit moment verban ik zoveel mogelijk negativiteit uit mijn leven

 31. Naar de dingen kijken die nog wel mogen ipv naar de dingen kijken die niet meer mogen.
  Overdag wandelen is fijn en als de kinderen slapen kruip ik in bad of in bed met een goed boek.

 32. Ik maak kleine geluksmomenten voor mezelf; een nieuw boek kopen, mezelf verwennen met lekkere chocolaatjes, in een nieuw boek beginnen met n grote kop chocolademelk, een lekker toetje maken. Het hoeven geen grote dingen te zijn, als ik er maar blij van wordt 🙂 voor mij werkt t in elk geval!

 33. Super leuke actie!
  Zelf ben ik ook druk bezig met online les geven en daarnaast ook zelf online college volgen. Ik blijf positief door mij te focussen op mijn LIO-periode. Deze is net een weekje gestart en geeft mij veel energie.
  Positiviteit haal ik ook uit de mensen om mij heen. Samen met mijn vriend veel leuke dingen doen en quality time met elkaar. Op bezoek bij mijn ouders want ik mis ze toch wel een beetje sinds ik vorig jaar verhuisd ben.
  En als tip voor iedereen: haal positiviteit uit de kleine dingen. Deze zult je koesteren voor de rest van je leven.

 34. Om positief te blijven stort ik me met plezier op de stapel recensie boeken(3) en verdwijn in die werelden. Even heerlijk weg van alle ellende om ons heen

 35. Super toffe actie! Boekenboxen zijn inderdaad altijd een feestje.

  Ik knuffel met onze katten, geniet van de kleine dingen, leg mijn gevoel in tekenen en schilderen en denk vaak aan ons plekje in Duitsland waar we normaal elk jaar heen gaan, maar nu al een jaar niet geweest zijn.

 36. Super leuke actie.
  Positief blijven als mantelzorger in deze tijd is nog best lastig. Het enige dat mij helpt is tijd maken om te lezen en te wandelen met mijn mechelaar Kyara.

 37. Wat een leuke actie en doe graag mee voor dit leuke pakket. Ik doe graag diamond painten en veel lezen om positief te blijven.

 38. Wat een leuke, lieve actie zeg!
  Ik hoef gelukkig maar weinig moeite te doen om poditief te blijven, want anderen zorgen daarvoor. Ik krijg iedere dag foto’s en video’s van de ouders van mijn kleuters en die maken mij dan weer helemaal blij. Natuurlijk mis ik het lesgeven op school, maar door het zien van de hard thuiswerkende kleuters mis ik ze toch weer iets minder.

 39. Wat een leuke win actie!!!
  Wat ik doe om positief te blijven is praten met vrienden, lezen, creatief bezig zijn en natuurlijk knuffelen met mijn hondje.
  Maar nu in januari is het vooral studeren omdat het examens zijn.

 40. Wat ik doe om positief te blijven is geen nieuws meer kijken en mijn aandacht aan mijn kinderen besteden en in de avond wegduiken in een new adult boek 💖 ik heb nog nooit een boekenbon gehad en dat lijkt me super tof 😍

 41. Ik doe iedere dag een legpuzzel met de oudste dochter van 13. Met de jongste probeer ik te knutselen of iets te bakken. Verder lees ik veel. De jongste lees ik voor. De oudste help ik met haar huiswerk. Samen als gezin kijken we uit naar ons lichtpunt pup Senna die 13 februari komt. Zo welkom na de ziekte en dood van pup Bijke die we zo lief hadden. Mooie actie dit.

 42. Wat tof dat je een boekenbon hebt samengesteld. Ik wil heel graag deze box winnen.
  Ik blijf positief omdat ik nu 8weken zwanger ben en ons kleintje wil zien opgroeien, hopelijk wel in een betere tijd. Ik blijf positief voor ons klein wondertje.

 43. OMDENKEN – Nee he, weer een lock-down, weer een verlenging. Weer niet verder kunnen met mijn eigen studie omdat ik thuis de kinderen moet onderwijzen. De stage waar ik zo naar uit keek die weer wordt uitgesteld. Voor de zoveelste keer elkaar in de haren vliegen omdat je al bijna een jaar hutje mutje op elkaar zit. Of juist huilend op de bank omdat je je zo eenzaam voelt en alleen maar wilt knuffelen…. vervelend en jammer? Jazeker! Maar dan zie ik het en ben ik ook een beetje blij met Corona. Kinderen die letterlijk voor je ogen groeien, weer een heerlijke wandeling en dosis natuur, weer die lieve knuffels en kusjes wanneer we maar willen, weer de grootste lol om de spelletjes die we nog steeds wilden spelen, weer een avondje de meiden toestoppen en voorlezen, weer een spannend avontuur in mijn boekenkast, weer verstand op nul en ontspannen prutsen aan mijn miniatuur bibliotheekje. Weer zien hoe lief de meiden zijn wanneer ze een tekening voor iedereen in de straat maken. Weer…..

  Zo kan ik nog wel even doorgaan. Er zijn ook zoveel fijne momenten die deze tijd thuis met zich mee brengt. Kleine gebaren met grote impact, kleine dingetje om enorm van te genieten, samen…..en alleen…

 44. Wat super gaaf. Ik doe graag mee met deze actie.
  Wat doe ik om positief te blijven tijdens deze periode.
  Ik lees ontzettend veel. Ben heerlijk bezig met mijn thuisstudie en geniet van de tijd samen met mijn man. En ik heb veel telefonisch contact met mijn familie.
  Daarnaast ben ik voor mijn omgeving en een paar dorpjes om heen een homerr en ups buurtpunt, waar ik voor pakketten in ontvangst neem en verstuur.

 45. Wow! Wat heb je iets moois bedacht voor ons als lezers! Ik word zo blij van dit soort initiatieven. Om antwoord te geven op jouw vraag wat ik doe om positief te blijven…… Ik trek me veel terug thuis op de bank met een lekker boek, serie of een film, maar altijd met mijn hondenvriendje op schoot. Die biedt mij zo veel troost.
  En ik probeer voor de mensen in mijn omgeving oprechte aandacht en tijd te maken. Dat doe ik altijd al, maar voor sommigen is dit nu extra waardevol. En het geeft zo’n goed gevoel als je iemand blij kan maken met even een kort bezoekje of een boodschap doen. Ik luister bijna niet naar het nieuws, aangezien het toch hoofdzakelijk slechte berichten zijn. Daar heb ik gewoon geen zin in. Ik zorg goed voor de mensen om mij heen en voor mezelf niet te vergeten. Zorgen voor mezelf deed ik nooit, totdat het een paar jaar geleden echt niet ging. Toen ging de knop om. Dus ik vind dat ik daarvoor wel een cadeautje verdien. Zeker omdat ik 8 februari jarig ben. 😉

  Nogmaals dank voor deze geweldige, heerlijke actie!

 46. Wat een leuke positieve actie!
  Mijn dag begint met wat sporten in huis (lang leve YouTube) met als beloning yoga en meditatie. Dan aan het werk en tijdens de lunch probeer ik altijd een blokje om te gaan. Dan groet ik iedereen op mijn pad. Of ze chagie zijn of blij, bekend of onbekend.
  Ik geef yoga aan een kleine club, helaas nu weer een paar weken digitaal. Degene die me trouw blijven krijgen op maandag een link voor de les. Daar betalen ze voor. Op de donderdag krijgen ze van mij een lockdown bonus. Kan een extra oefening zijn, meditatie, wat info over de volle maan of een element, een lekker recept, tip voor een boek, etc etc.
  Gewoon omdat het leuk is om te geven en omdat het kan.

 47. Superleuke actie! Ik probeer gewoon veel te doen waar ik blij van wordt en mij prettig bij voel. Mediteren, lezen, puzzelen, fotograferen, fijne series kijken zoals Jane the Virgin, gezellige filmavondjes en bloggen natuurlijk 🙂

 48. Wat doe ik om positief te blijven in deze koude en vreemde tijden 🤔 Ik denk dat ik mij voornamelijk focus op de mooie dingen, de dingen die mij positief maken. Ik vul mijn dagen met muziek door harp te spelen en te zingen. Ik vul de dagen met warmte door lekkere warme dekentjes, een hitte pit en natuurlijk een grote mok thee. Ik vul de dagen met liefde door veel te knuffelen met mijn lieve knuffels, kat Puck en liefje Wesley. Verder stemt niks mij zo positief als een goede serie, een uitdagende puzzel of uiteraard een ontzettend goed boek. Als positiviteit niet in je dagen te vinden is dan moet je die zelf maken en ik ga die uitdaging zeker niet uit de weg 😉☺️

 49. Wauw, wat zijn hier een hoop reacties op gekomen! ❤ Ik vind het veel te moeilijk om een winnaar te kiezen uit alle mooie verhalen, dus heb ik besloten om er een loting van te maken. Morgen loot ik, post ik de uitslag op mijn blog en neem ik contact op met de winnaar! 😊 Stay tuned…

 50. Oh zou dit pakket super vinden. Lekker lezen met me honden op de bank. Even in me eigen wereldje zijn. Ik probeer positief te blijven door met me beestjes en familie bezig te zijn, lekker lezen of een diamond painting maken

 51. Wat doe ik om positief te blijven? Nu ik door de lockdown niet kan en mag werken (werk in de horeca in een hotel met Michelin ster restaurant) ben ik hele dagen thuis. Gelukkig hebben wij 3 honden en een kat die mijn dagen goed invullen. Ook heb ik natuurlijk een goed boek en legpuzzels. Oh en mijn fototoestel is mijn beste vriend deze dagen. Heb een vogelvoederhuisje vlakbij het raam en zo kan ik stiekem de vogels op de foto zetten die daar komen te eten. Hoewel de muren soms wel op mij af komen, zijn er ook genoeg dagen dat ik positief blijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *